Laadukkaat ilmalämpöpumput asennuksineen Seinäjoella ja muualla Etelä-Pohjanmaalla

Sähköasennus Hautamäeltä saat laadukkaat ilmalämpöpumput asennuksineen. Palvelemme asiakkaita Seinäjoella, Vaasassa ja muualla Etelä-Pohjanmaalla.

 

Meiltä löytyy osaamista myös aurinkopaneeleiden ja aurinkosähköjärjestelmien suunnitteluun ja asentamiseen sekä muihin sähköasennuksiin.

Ota yhteyttä!
Sähköasennus Hautamäki

Sopivaa sisäilmaa ilmalämpöpumpulla

Ilmalämpöpumppu takaa tasaisen ja miellyttävän lämpötilan kodissasi tai yrityksessäsi ympäri vuoden: viileillä keleillä lämmität sisätiloja ja kesän helteillä saat kaipaamaasi viilennystä. Ilmalämpöpumppua on helppo käyttää kaukosäätimellä. Voit säätää lämpötilan helposti ja nopeasti. Samalla saat raikkaampaa sisäilmaa läpi vuoden.

 

Ilmalämpöpumppu voi alentaa lämmityskuluja huomattavasti. Se on myös ympäristöystävällinen ratkaisu, joka tuottaa vähemmän päästöjä kuin perinteiset lämmitysjärjestelmät.

Kysy lisätietoja

Laadukkaat ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppuja löytyy useilta eri valmistajilta ja monenlaisilla ominaisuuksilla. Ratkaisuja löytyy sekä erikokoisten kotien että yritysten tarpeisiin.

 

Edustamme laadukkaita Mitsubishin ja Green laitteita, jotka on suunniteltu toimimaan Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. 

 

Kerro meille millaiseen kohteeseen haluat ilmalämpöpumpun. Asiantuntijamme auttavat mielellään!

Asennukset kokemuksella

Saat meiltä uudet ilmalämpöpumput kaikkine tarvittavine asennustöineen ja säätöineen. Meiltä löytyvät asennustöissä tarvittava osaaminen ja pätevyydet.

 

Ammattilaisemme huomioivat ilmalämpöpumpun oikean sijoittelun ja huolehtivat putkien ja sähkökaapeleiden vedosta ulko- ja sisäyksikön välillä. Täytämme järjestelmän kylmäaineella ja testaamme laitteen toiminnan.

 

Varmista ilmalämpöpumpun asianmukainen asennus − ota yhteyttä!

Huollot ja korjaukset tarpeidesi mukaan

Jotta ilmalämpöpumppu toimisi tehokkaasti ja turvallisesti mahdollisimman pitkään, tarvitsee se säännöllistä huoltoa. Saat meiltä kaikki tarvitsemasi huollot nopeallakin aikataululla.

Huolto kattaa muun muassa suodattimien puhdistuksen, kylmäaineen tarkistuksen ja lisäämisen, sähköturvallisuuden tarkistuksen ja toimintojen testauksen. Teemme myös tarvittavat säädöt.

 

Jos ilmalämpöpumppuun tulee yllättävä vika, voit soittaa ammattilaisillemme milloin tahansa. Hoidamme kuntoon esimerkiksi moottorin ja ohjausjärjestelmän viat.

Puhelinkuvake

Myymme ja asennamme laadukkaat ilmalämpöpumput Seinäjoella, Vaasassa ja muualla Etelä-Pohjanmaalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!