Sähköasennukset kotitalouksille ja teollisuudelle Seinäjoelta

Sähköasennus Hautamäki tekee sähköasennukset ammattitaidolla kotitalouksille, teollisuudelle ja muille yrityksille Seinäjoella, Vaasassa ja muualla Etelä-Pohjanmaan alueella. Saat meiltä myös muun muassa laadukkaat ilmalämpöpumput ja aurinkopaneelit valmiiksi asennettuina.

Ota yhteyttä!
Sähköasennus Hautamäki

Pienet ja suuret sähkötyöt kotitalouksille

Teemme kaikenlaiset sähköasennukset vuosikymmenten kokemuksen mukanaan tuomalla vahvalla ammattitaidolla. Hoidamme esimerkiksi valaisimien ja pistorasioiden asennukset, pienten sähkövikojen korjaukset sekä isommatkin sähköurakat uudis- ja saneerauskohteisiin.

 

Halutessasi saat meiltä suuremmatkin sähköurakat helpolla avaimet käteen -periaatteella, eli teemme kaiken suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn saakka.

Kysy lisätietoja

Sähkötyöt ja sähköurakat teollisuudelle

Teemme teollisuuden ja muiden yritysten sähkötyöt ja kokonaiset sähköurakat osaavin ottein. Saat meiltä sähköasennukset uusiin ja saneerattaviin teollisuuskiinteistöihin, ja pidämme sähköt kunnossa huolloilla ja vikakorjauksilla.

 

Meiltä löytyy jo runsaasti tyytyväisiä asiakkaita. Käy tutustumassa referensseihimme ja ota yhteyttä!

Valaistusjärjestelmien suunnittelu ja asennus

Valaistus on olennainen osa sekä kodin että työympäristön toimivuutta ja viihtyisyyttä. Suunnittelemme ja toteutamme valaistusjärjestelmät kotitalouksille sekä teollisuudelle ja muille yrityksille.

 

Otamme huomioon tilan käyttötarkoituksen, tarvittavan valon määrän ja laadun sekä esimerkiksi valaistuksen energiatehokkuuden. Huolehdimme valaistuksen asennuksesta ammattitaidolla ja käytämme vain korkealaatuisia tuotteita, jotta valaistusjärjestelmä palvelisi sinua mahdollisimman pitkään.

Nopeaa palvelua

Palvelemme kaikissa sähköasennuksissa nopeallakin aikataululla ja hoidamme työmme loppuun asti sovittuun ajankohtaan mennessä. Palvelumme on myös hinnaltaan kilpailukykyistä.

 

Voit kääntyä puoleemme sekä ennakkoon suunniteltavissa sähköasennuksissa että yllättävissä vikatilanteissa. Vastaamme yhteydenottoihin myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Puhelinkuvake

Teemme sähköasennukset vahvalla ammattitaidolla Seinäjoen, Vaasan ja muun Etelä-Pohjanmaan alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!